Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Floriade Expo

Weer goedkope Floriade-tickets verkrijgbaar: 50 procent korting bij Albert Heijn

25-08-2022, 13.15 uur

De organisatie van de Floriade blijft proberen om nog wat mensen naar de wereldtentoonstelling in Almere te lokken. Na een opmerkelijke kortingsactie in samenwerking met de kranten van DPG Media worden nu goedkope tickets verkocht bij Albert Heijn. Klanten van de supermarktketen krijgen 50 procent korting op een entreebewijs.

De toegangsprijs voor de zomermaanden werd eerder al verlaagd van 35 naar 29 euro. Bij Albert Heijn kost een kaartje voor het tijdelijke themapark momenteel de helft van het verlaagde bedrag: 14,50 euro. Dat tarief is wel exclusief parkeerkosten. De tickets zijn ook te bestellen via tickets.ah.nl. Na een transactie moet een code verzilverd worden op floriade.com/ah.

Floriade-bezoekers kunnen zich verheugen op "tuinen vol innovatie en inspiratie", maar ook "vernieuwing, groene kunst, lekker eten en een te gék, groen kinderprogramma", zo luidt de promotietekst. De Floriade is nog dagelijks geopend tot en met zondag 9 oktober, van 10.00 tot 19.00 uur.

Belastingbetaler
De directie van de Floriade ging eerder uit van ruim twee miljoen betalende bezoekers, maar vandaag de dag zou men al blij zijn met een fractie daarvan. Het zorgt voor een enorme financiële strop. Die komt vrijwel geheel voor de rekening van de gemeente Almere en dus voor de belastingbetaler. Marketingcampagnes en acties als deze moeten de pijn verzachten, al is het effect volgens directeur Hans Bakker beperkt. Hij rekent nu op 680.000 bezoekers.

Meer Floriade Expo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be