Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland organiseert afscheidsavond voor klassieke attractie Indiana River

22-08-2022, 21.43 uurBeeld: @84eric, @GypsRoccus

Waterbaan Indiana River in Bobbejaanland wordt komende winter volledig gerestyled. Deze zomer krijgen bezoekers van het Vlaamse pretpark de kans om op een bijzondere manier afscheid te nemen van het huidige thema. Op zaterdagavond 10 september vindt in Bobbejaanland de zogenoemde Night of the Indiana River plaats.

Vijftig fans mogen bij de thema-avond aanwezig zijn voor "een hapje, drankje en een ritje", zo maakt het attractiepark vandaag bekend. De festiviteiten duren van 18.00 tot 21.30 uur. Er zijn 25 duotickets te winnen via een quiz op de officiële website van Bobbejaanland.

Voor abonnementhouders is er ook een verrassing. Zij ontvangen op 10 september op vertoon van hun jaarkaart een Night of the Indiana River-goodiebag. Daarvoor kunnen ze terecht in de General Store, de grote souvenirwinkel op het entreeplein. Eerder dit jaar bracht Bobbejaanland al mokken en sleutelhangers uit ter gelegenheid van de sluiting van Indiana River.

November
Voor reguliere bezoekers is Bobbejaanland op 10 september geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Indiana River zal ook na de afscheidsavond nog toegankelijk zijn voor het grote publiek. Het Bobbejaanland-seizoen eindigt dit jaar op zondag 13 november. Pas daarna start de verbouwing.

Over de nieuwe versie van de 31 jaar oude waterbaan is nog weinig bekend. In samenwerking met het Belgische bedrijf KCC Entertainment werden drie concepten ontwikkeld rond de thema's vulkaan, Scandinavië en middeleeuwen. Die kwamen voorbij in een publieksenquête. "We geloven dat we het park met deze upgrade een enorme kwaliteitsimpuls kunnen geven", zei een woordvoerster in maart.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be