Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Actie met gratis Toverland-kaartjes keert terug: bezoekers krijgen weer winterticket cadeau

22-08-2022, 17.20 uur

Toverland deelt weer gratis tickets uit voor het winterseizoen. Wie tussen maandag 22 augustus en vrijdag 7 oktober een dagje naar het Limburgse themapark gaat, kan na afloop met behulp van de barcode van het entreebewijs een gratis toegangskaartje voor de winterperiode bestellen.

De gratis tickets zijn geldig in de weekenden van 26 november tot en met 18 december en in het weekend van 14 en 15 januari. Bezoekers die liever in de kerstvakantie naar Toverland gaan, krijgen 50 tot 70 procent korting op een kaartje. De kerstvakantie vindt plaats van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari.

Het aanvragen van een kortingscode kan via een pagina op toverland.com/winteractie, binnen twee weken na het initiële bezoek. Dezelfde opvallende actie liep al van eind april tot en met half juli. Het lijkt erop dat Toverland vreest voor een leeg park in de wintermaanden.

Nieuw concept
Het attractiepark lanceert dit jaar het nieuwe concept Winter Feelings, waar veel in wordt geïnvesteerd. Voor het eerst is 's winters het volledige park geopend. Bovendien komen er onder andere een schaats-, curling en bandenbaan.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be