Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Efteling neemt afscheid van Spookslot met speciale glow-in-the-dark-pin

22-08-2022, 11.53 uur

De Efteling komt met een speciale afscheidspin ter gelegenheid van de sluiting van het Spookslot. Vanaf maandag 29 augustus is in het sprookjespark een glow-in-the-dark-pin verkrijgbaar, vormgegeven als de bekende zwevende viool uit de attractie.

Op de viool, die zichzelf bespeelt, staan het openings- en sluitingsjaar van de spookruïne: 1978 en 2022. "Hoewel het een witte pin lijkt, komt de viool pas echt goed tot zijn recht in het donker", laat de Efteling weten. "Door het glow-in-the-dark-effect gloeit de pin geel en groen op."

De Spookslot-pin is straks voor 7 euro te koop bij De Witte Walvis, de balie aan de achterzijde van het spookkasteel. Het souvenirtje wordt verkocht tot en met zondag 4 september, of tot de voorraad op is. De oplage is niet bekend. Er geldt een maximum van vijf pins per aankoop.

Spooknacht
Het Spookslot is op 4 september voor de laatste keer geopend. In de nacht van 3 op 4 september vindt een heuse spooknacht plaats, waarbij prijswinnaars de gelegenheid krijgen om midden in de nacht afscheid te nemen van de attractie. Verder verschijnt op 29 augustus een bijzonder 56 pagina's tellend afscheidsboek.

Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be