Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Brabants dorp zit zonder kermisattracties: exploitant komt niet opdagen

22-08-2022, 09.54 uur

De jaarlijkse kermis in het Brabantse dorp Ommel is uitgelopen op een deceptie. Eigenlijk zouden op het dorpsplein afgelopen weekend verschillende kermisattracties komen te staan. De exploitant die de attracties zou regelen, is echter niet komen opdagen.

Dat schrijft het organisatiecomité in een verklaring. "Waar we afgelopen maandag nog prettige en enthousiaste gesprekken voerden met de kermisexploitant en vol overtuiging van Ommel Kermis waren, geeft het kermisplein op zaterdag een heel ander beeld", valt er te lezen.

"Tot ons grote verdriet is het plein tot heden leeg gebleven. Diverse pogingen tot contact hebben tot geen resultaat geleid." Ondanks het ontbreken van de beloofde attracties gingen de randactiviteiten gewoon door. "Helaas geen kermisattracties, maar wel vermaak."

Nare nasmaak
Zo heeft men op het laatste moment nog een springkussen en een ballengooikraam kunnen regelen om "de nare nasmaak" te verdringen. De kermis in Ommel, zonder kermisattracties, duurt nog tot en met vandaag.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be