Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kinderen zitten ruim drie kwartier vast in attractie op Overijsselse kermis

20-08-2022, 23.59 uurBeeld: Ridefreaksnl

Op een kermis in Overijssel hebben twee jongens zaterdag meer dan drie kwartier vastgezeten in een attractie. De kinderen maakten een ritje in de Crazy Beach Party, een metershoge draaiende bank. Het gevaarte viel door onbekende oorzaak stil.

De attractie stond opgesteld op de kermis in Hellendoorn, de gemeente bekend van Avonturenpark Hellendoorn. Toen duidelijk was de bank niet meer in beweging zou komen, werd een hoogwerker van de brandweer ingeschakeld om de passagiers te bevrijden. Zij raakten niet in paniek.

Crazy Beach Party werd in 1991 gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG Rides, toen onder de naam Hawai Trip. In 2008 volgde een restyle en een naamswijziging.

Inspectie
Na het incident is de attractie gesloten gebleven voor een inspectie. De kermis in Hellendoorn begon afgelopen dinsdag. Het evenement eindigde vandaag.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be