Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Boevenbende Red Bandits krijgt eigen podium in Attractiepark Slagharen

23-08-2022, 21.40 uur

In Attractiepark Slagharen hebben de Red Bandits een vaste plek gekregen. Pal voor de 30 meter hoge Sky Tower, gelegen bij de ingang van de Main Street, is de afgelopen tijd een speciaal podium verschenen voor de gevreesde boevenbende. De bandieten gebruiken de nieuwe locatie voor shows en meet-and-greets.

De Red Bandits duiken al enkele jaren op verschillende plekken in Slagharen op om wasberen Randy en Rosie, de mascottes van het Overijsselse pretpark, het leven zuur te maken. Vorig jaar werd een vrouwelijk bendelid geïntroduceerd: Valerie Hart.

De naam van de bende prijkt boven het podium. Op de achterwand is een afbeelding zichtbaar van het kenmerkende masker van de boeven. Voor het entertainmentaanbod werkt Slagharen al jaren samen met de externe firma Aniba.

Western Wish Fall
Momenteel is in het American Circus Theater dagelijks de Western Circus Show te zien, waarin de Red Bandits ook een rol spelen. In september keert de muzikale Randy & Rosie Show even terug in de Music Hall. Tijdens herfstseizoen Western Wish Fall, vanaf zaterdag 8 oktober, wordt theatervoorstelling Het Mirakel van Wishaka van stal gehaald.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be