Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Skyline Park

Medewerker van Duits pretpark gewond bij achtbaanongeluk

17-08-2022, 12.41 uur

Een medewerker van het Duitse attractiepark Skyline Park is afgelopen weekend gewond geraakt bij een ongeluk met een rollercoaster. Het 39-jarige personeelslid werd zaterdagmiddag geraakt door een achtbaankar. Daarbij liep hij een ernstig bloedende hoofdwond op.

Volgens de politie wilde de man een voorwerp pakken dat een passagier had verloren. Vervolgens kwam hij in botsing met een rijdend karretje, waardoor hij naar beneden viel. Naast de verwondingen aan het hoofd was er sprake van rugletsel en kneuzingen aan de arm.

Het slachtoffer is naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Skyline Park, gelegen in de Duitse deelstaat Beieren, heeft zelf geen informatie naar buiten gebracht over het incident. De autoriteiten melden niet bij welke achtbaan het ongeval plaatsvond.

Zes verschillende
In Skyline Park staan in totaal zes verschillende achtbanen, waaronder de spectaculaire coaster Sky Wheel van ruim 46 meter hoog. Andere noemenswaardige banen zijn powered coaster Sky Dragster, spinning coaster Sky Spin en familieachtbaan Nostalgische Achterbahn.

Meer Skyline Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be