Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: nieuwe souvenirlijn Efteling staat in het teken van achtbanen

07-10-2022, 22.12 uur

De Efteling heeft deze week een nieuwe souvenirlijn uitgebracht die draait om vijf rollercoasters. Efteling-fans kunnen nu souvenirs aanschaffen in de stijl van de Python, Vogel Rok, De Vliegende Hollander, Joris en de Draak en Baron 1898. Het gaat om sleutelhangers, mokken en twee soorten petten.

Voor de sleutelhangers van de Python, Vogel Rok en Joris en de Draak vraagt de Efteling 6 euro. Die van Baron 1898 en De Vliegende Hollander, met extra accessoires, kosten 7,50 euro. Aan de Baron-sleutelhanger zit een winkelwagenmuntje, een siersleutel en bedel met schep en pikhouweel.

Er zijn zowel snapback caps, met een vlakke klep, als curved caps, met een voorgebogen klep. Ze kosten 17,50 euro per stuk. Op de bekers (10 euro) staan de attractielogo's met een bijpassend doorlopend patroon. Verder zijn T-shirts (20 euro) aan de collectie toegevoegd, wat het totale aantal producten op 25 brengt.

Fotopunten
Wie interesse heeft, kan terecht in de Efteling-winkels, bij souvenirkramen én bij de fotopunten bij de uitgangen van de betreffende attracties. Eigenlijk hadden de achtbaanartikelen in de eerste helft van september al in de winkels moeten liggen. De levering liep echter vertraging op.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be