Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Parc Astérix verklaart journalisten dood

14-09-2013, 12.44 uur

Ook een manier om aandacht te vragen voor je Halloween-evenement. Je kunt duizenden euro's steken in professionele horrorfilms, zoals Walibi Holland, maar collega Parc Astérix bewijst dat het veel goedkoper en effectiever kan.

Het Franse pretpark heeft deze week een paar journalisten doodverklaard. Inclusief een verzameling officiële doodverklaringen, begeleid door persoonlijke gruwelvideootjes. Gewoon, omdat het leuk is om zure schrijvertjes en hun vrienden en familie de stuipen op het lijf te jagen.

De gechoqueerde stokbroodvretende journalisten konden er echter absoluut niet om lachen. Die klagen nu steen en been op internet over de zogenaamde slechte smaak van het pretpark. Precies de aandacht waar Astérix naar op zoek was.

Meer Parc Astérix
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be