Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Waterglijbaan Toverland buiten gebruik door technisch defect

15-08-2022, 17.49 uurBeeld: DLRP-Magic - Theme Park Magic, ParkTube

Een waterglijbaan in Toverland is al bijna een maand buiten bedrijf. Bezoekers kunnen sinds de derde week van juli geen gebruikmaken van de zwarte bootjesbaan in themagebied Land van Toos, onderdeel van de waterattractie Drakenslangen.

Er is sprake van een technisch mankement, meldt een woordvoerder aan Looopings. Daardoor is de buisglijbaan tot nader order niet in gebruik. De andere twee banen van Drakenslangen, zonder buis, zijn wel gewoon geopend.

"Onze technici zijn druk bezig om de zwarte baan weer operationeel te krijgen, maar het is nog niet duidelijk op welke termijn dat opgelost is", aldus de voorlichter. Drakenslangen opende in 2001, in eerste instantie zonder de zwarte baan. Eerder droeg de attractie de namen Hara Kiri en Aqua Snake.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be