Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verwelkomt Marvel-personage Mighty Thor uit nieuwe bioscoopfilm

14-08-2022, 23.59 uurBeeld: @ED92Magic, @disneyckingdom

In Avengers Campus, het Marvel-themagebied van Disneyland Paris, is sinds deze week een nieuw personage aanwezig. Bezoekers kunnen Jane Foster tegen het lijf lopen, de ex-vriendin van dondergod Thor. In de nieuwe bioscoopfilm Thor: Love and Thunder ontpopt ze zich onverwachts tot superheldin Mighty Thor, compleet met Thors hamer Mjolnir.

In Disneyland Paris verschijnt Mighty Thor op onregelmatige momenten in Avengers Campus, soms samen met Thor en Loki. Ze poseert dagelijks op het platform bij ruimteschip Quinjet. Het komt ook voor dat ze door het gebied wandelt en handtekeningen uitdeelt. Er zijn echter geen vaste meet-and-greets.

In de Marvel-films wordt Foster gespeeld door actrice Natalie Portman. Disneyland volgt niet dezelfde verhaallijnen als de Marvel-films: er verschijnen regelmatig figuren ten tonele die in het filmuniversum al overleden zijn.

Gelimiteerd
Mighty Thor is volgens Disney "voor een gelimiteerde periode" te zien in het Walt Disney Studios Park. Tot wanneer is niet duidelijk. Bij de opening van Avengers Campus in juli werd al bekendgemaakt dat men regelmatig karakters zou introduceren naar aanleiding van nieuwe Marvel-films en -series.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be