Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Glazen deur gesneuveld tijdens feestavond in Walibi Holland

11-08-2022, 11.07 uurBeeld: Matts Hulleman e.a.

In Walibi Holland is woensdag een bezoeker tegen een glazen deur geknald. Daardoor ontstond er een enorme barst in het glas, zo is te zien op foto's. Het ongelukje vond plaats tijdens feestavond Lekkergaan, met een optreden van influencers Bram Krikke, Stefan de Vries en Sean Demmers.

Ter controle heeft de persoon in kwestie een bezoek gebracht aan de EHBO-post van het pretpark, vertelt een woordvoerder aan Looopings. Walibi is van plan om het glas zo snel mogelijk te vervangen. Voorlopig hangt er afzetlint bij de zij-ingang van de winkel.

De zogeheten W.A.B Shop bevindt zich in de overdekte Hall of Fame, bij de uitgang van lanceerachtbaan Xpress: Platform 13. Het is de grootste winkel in het attractiepark. Voorlopig is de shop alleen toegankelijk via de Hall of Fame.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be