Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris heeft nu een ijsfiets in de stijl van Ant-Man

10-08-2022, 22.56 uurBeeld: @Cave0fWonders

In Disneyland Paris rijdt vanaf nu een ijsfiets rond in de stijl van de Ant-Man-films van Marvel. De driewieler, die fungeert als een mobiel verkooppunt met Ola-ijsjes, werd vormgegeven als een verkleinde koelcel van Pym Technologies.

Dat is het fictieve bedrijf van Hank Pym, gespecialiseerd in het verkleinen en vergroten van objecten. Volgens het verhaal is de ijsfiets eigendom van Cassie Long. Zij is de dochter van Scott Lang, beter bekend als superheld Ant-Man.

Het assortiment is niet aangepast aan het thema. Op dit moment bestaat het aanbod uit de Magnum (4 euro), de Cornetto (4,30 euro), de Super Twister (3,50 euro) en de Ben & Jerry's Peace Pop (4,50 euro).

Buffetrestaurant
Bezoekers van Disneyland Paris komen de driewieler tegen in Marvel Avengers Campus, het nieuwste themagebied van het Walt Disney Studios Park. Daar is ook een volledig Ant-Man buffetrestaurant te vinden: Pym Kitchen.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be