Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Video: avondvoorstelling met videoprojecties, fonteinen, dans en acrobatiek in Europa-Park

10-08-2022, 14.57 uur

Themahotel Colosseo in Europa-Park komt deze zomer na zonsondergang tot leven met behulp van videoprojecties. Op de binnenplaats van het Italiaanse hotel is nog tot en met zondag 4 september elke dag het muzikale avondspektakel Colossal - Viaggio Italiano te zien.

Naast projecties wordt er gebruikgemaakt van fonteinen, vuur, dans en acrobatiek. Europa-Park spreekt zelf over een "multimediaspektakel", geïnspireerd op de Italiaanse geschiedenis.

Colossal - Viaggio Italiano wordt dagelijks opgevoerd tussen 21.45 en 22.00 uur. Het hotel is vrij toegankelijk, ook voor personen die er niet overnachten. Een ticket voor Europa-Park is dus niet nodig om de show te zien.

Rulantica
In 2019 was bij hotel Colosseo 's zomers nog een projectievoorstelling te zien die in het teken stond van waterpark Rulantica. In 2020 en 2021 ontbrak de productie vanwege de coronamaatregelen.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be