Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Video: avondvoorstelling met videoprojecties, fonteinen, dans en acrobatiek in Europa-Park

10-08-2022, 14.57 uur

Themahotel Colosseo in Europa-Park komt deze zomer na zonsondergang tot leven met behulp van videoprojecties. Op de binnenplaats van het Italiaanse hotel is nog tot en met zondag 4 september elke dag het muzikale avondspektakel Colossal - Viaggio Italiano te zien.

Naast projecties wordt er gebruikgemaakt van fonteinen, vuur, dans en acrobatiek. Europa-Park spreekt zelf over een "multimediaspektakel", geïnspireerd op de Italiaanse geschiedenis.

Colossal - Viaggio Italiano wordt dagelijks opgevoerd tussen 21.45 en 22.00 uur. Het hotel is vrij toegankelijk, ook voor personen die er niet overnachten. Een ticket voor Europa-Park is dus niet nodig om de show te zien.

Rulantica
In 2019 was bij hotel Colosseo 's zomers nog een projectievoorstelling te zien die in het teken stond van waterpark Rulantica. In 2020 en 2021 ontbrak de productie vanwege de coronamaatregelen.Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be