Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermismedewerker naar het ziekenhuis na aanrijding met achtbaankar

27-12-2022, 14.43 uur

Op de kermis in de West-Spaanse stad Vigo is een medewerker van een achtbaan gewond geraakt. De man werd aangereden door een karretje van de spinning coaster Super Ráton El Más Vacilón.

Volgens ooggetuigen probeerde de werknemer een gevallen kledingstuk van een bezoeker op te rapen. De attractie was dat op moment in bedrijf. Een voertuig van de rollercoaster raakte het hoofd van de man. Het slachtoffer is met hoofdletsel en verwondingen aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens Spaanse media verkeert hij niet in levensgevaar. Na het incident werd de achtbaan tijdelijk stilgezet. De eigenaar van de attractie noemt het gedrag van het personeelslid "roekeloos". "Hij heeft de veiligheidsprotocollen genegeerd", zegt hij.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be