Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Tiener overleden bij ongeluk op gesloten kermis in Engeland

08-08-2022, 18.58 uurBeeld: Fairgroundking1

Bij een ongeluk op een Engelse kermis is een jongen overleden. De tiener werd donderdagochtend dood aangetroffen in Dover, bij een attractie met de naam Body Count. Op dat moment was de kermis nog gesloten.

De doodsoorzaak is officieel niet bekendgemaakt, maar volgens autoriteiten was er geen sprake van verdachte omstandigheden. Buurtbewoners melden aan Engelse media dat de knul samen met leeftijdsgenootjes over een hek was geklommen.

Hij zou uiteindelijk bovenop de gesloten attractie geklauterd zijn, waarna hij naar beneden viel. Body Count bestaat uit een tollend rad met aan de uiteindes hangende gondels. De attractie werd gebouwd door de verdwenen Britse fabrikant NA Superides.

Geschokt
Vanwege het voorval bleef de kermis in Pencester Gardens donderdag dicht. De organisatie van het evenement liet weten "zeer geschokt en verdrietig" te zijn. Vrijdag was de kermis weer toegankelijk.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be