Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen wacht op onderdeel voor attractie El Torito

10-08-2022, 21.29 uur

Door een technisch defect staat El Torito in Attractiepark Slagharen al een tijdlang stil. Het pretpark wacht op een onderdeel uit Groot-Brittannië, bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Het is echter niet duidelijk wanneer dat voorwerp geleverd kan worden.

Daarom is de klassieke attractie, die bijna vijftig jaar geleden gebouwd werd, tot nader order buiten gebruik. Een bordje bij de ingang maakt sinds donderdag 7 juli melding van een "technische storing". Eerder in het seizoen was al sprake van enkele tijdelijke sluitingen.

De zogenoemde polyp van de verdwenen Duitse fabrikant Schwarzkopf opende decennia geleden als Octopus. Zes jaar terug, in 2016, maakte het oude vissenthema plaats voor een decor gebaseerd op Bryce Canyon in de Verenigde Staten. De gondels zijn sindsdien vormgegeven als stieren.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be