Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland introduceert vip-abonnement met extra voordelen

05-08-2022, 15.36 uur

Bobbejaanland introduceert voor seizoen 2023 een nieuwe abonnementsvorm. Naast de Bronze Pass, Silver Pass en Gold Pass kunnen bezoekers voortaan kiezen voor de Diamond Pass, met "exclusieve voordelen". De verkoop is deze week gestart. Wie een nieuw abonnement koopt, mag de pas per direct gebruiken: dus ook in het restant van seizoen 2022.

Seizoen 2023 loopt van zaterdag 1 april tot zondag 5 november 2023. "Met een Diamond Pass ervaar je 't plezantste land als nooit tevoren", laat Bobbejaanland weten. De nieuwe vip-pas wordt momenteel verkocht voor 149 euro. Dat is een stuk duurder dan de opties Bronze (64,90 euro), Silver (84,90 euro) en Gold (99,90 euro).

Bezoekers met een Diamond Pass krijgen niet alleen elke dag toegang, inclusief feestdagen en evenementen, maar ook 20 procent korting in restaurants en souvenirwinkels, acht vouchers om een wachtrij over te slaan, een voucher voor een gratis foto, een voucher voor een gratis ticket voor een vriend of familielid en 10 procent korting bij Corsendonk Hotels.

Parkeren
Parkeren zit bij de pas inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om vier keer iemand mee te nemen voor 10 euro per persoon. Opa's en oma's mogen altijd kosteloos mee naar binnen, op vertoon van een identiteitskaart.

Tot slot is er vijf keer gratis toegang tot de zusterparken Belantis, Movie Park en Slagharen, één keer gratis toegang tot andere parken binnen de Parques Reunidos-groep en korting bij een aantal andere dagattracties. Sommige Diamond-voordelen waren in het verleden onderdeel van de Silver- en Gold-passen.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be