Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Prijzen van nieuw attractierestaurant Europa-Park bekend: diner vanaf 195 euro

04-08-2022, 13.07 uurBeeld: @ThomasMack_EP

Europa-Park werkt toe naar de opening van Eatrenalin, een hypermodern restaurant. Het Duitse attractiepark ontwikkelt een etablissement dat een echte attractie moet worden, inclusief een transportsysteem en speciale effecten. Bezoekers worden tijdens een honderd minuten durend diner verplaatst door het restaurant. Deze week zijn de tarieven onthuld.

Het restaurant is niet bedoeld voor mensen met een kleine portemonnee: het goedkoopste arrangement kost 195 euro per persoon. Dat is inclusief alcoholische en non-alcoholische drankjes. Voor een toeslag van 100 euro ontvangen bezoekers per gerecht ook een "exclusief" drankje.

Verder is er "voor fijnproevers" een champagnediner voor 445 euro per persoon, inclusief champagne van het merk Laurent-Perrier. Voor een diner inclusief "bijpassende wijnen van topklasse" vraagt Europa-Park 645 euro per persoon. Men noemt het "de perfecte ervaring voor alle wijnliefhebbers".

Achtgangenmenu
"Ga op een unieke zintuiglijke reis met een achtgangenmenu en bijpassende drankcreaties", valt te lezen op de officiële website van Eatrenalin. Met behulp van videoprojecties en bewegende tafels en stoelen worden gasten ondergedompeld in verschillende werelden.

De acht scènes in de eetattractie heten Lounge, Waterfall, Discovery, Ocean, Taste, Umami, Universe en Incarnation. Het menu bestaat onder meer uit artisjok, kaviaar, paling, limoen, zeevruchten, inktvis, grapefruit, sashimi en rundvlees.

Rulantica
De opening van Eatrenalin moet plaatsvinden in de herfst van 2022. Een exacte datum is nog niet bekend. Het restaurant bevindt zich bij themahotel Krønasår en virtualreality-attractie Yullbe, in de buurt van waterwereld Rulantica. Er rijden gratis pendelbussen tussen het pretpark en Rulantica.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be