Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bart de Boer op zoek naar nieuw pretpark

05-09-2013, 09.08 uur

Zijn er nog pretparken die een nieuwe directeur kunnen gebruiken? Bart de Boer, net weg bij de Efteling, is alweer op zoek naar een nieuwe uitdaging in de amusementswereld.

Dat zegt de vertrokken topman vandaag in een groot afscheidsinterview in het Brabants Dagblad. Wie Bart binnenhaalt, kan wel meteen de portemonnee trekken. Zonder mega-investeringen kom je er namelijk niet.

"Je moét investeren en vernieuwen om tot de top van Europese pretparken te behoren. Ook andere attractieparken zitten niet stil." Hoewel de geldsmijter niet vrijwillig is vertrokken, heeft hij geen hekel gekregen aan zijn oud-collega's. "Ik heb met niemand problemen bij de Efteling. Mijn vrouw was nog het meest boos."

De voormalig directeur baalt wel als een stekker dat hij veel toekomstplannen voor nieuwe attracties niet zelf kon uitvoeren. Er liggen er nog vijf klaar, waaronder recordattractie Hartenhof. Bart hoopt dat die giga-darkride nog gebouwd gaat worden. "Het zou mooi zijn als een of meerdere plannen worden uitgevoerd", zegt hij voorzichtig.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be