Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: nieuwe Magnum-ijsjes in de stijl van Up, Minnie Mouse en Lion King

03-08-2022, 14.22 uurBeeld: @DLPReport, @ED92Magic

Disneyland Paris verkoopt sinds deze week Magnum-ijsjes geïnspireerd op Disney-iconen. In het Walt Disney Studios Park verscheen een speciale Magnum-wagen met de naam Ice Cream Creations. Op het menu staan drie verschillende Magnums in Disney-stijl.

Zo is er een ijsje dat in het teken staat van de Pixar-film Up, bestaand uit vanille-ijs bedekt met pure chocolade, gekleurde balletjes, geraspte witte chocolade en stukjes M&M's. De kleurrijke ingrediënten moeten de ballonnen voorstellen die het huis van Carl Fredricksen omhoog tillen, net als in de film.

Een Magnum met een afbeelding van Simba staat in het teken van The Lion King. Het ijsje bevat melkchocolade, eetbare goudklompjes, stukjes amandel en cornflakes. Ook Minnie Mouse kreeg haar eigen Magnum, met witte chocolade, knapperige aardbeien, krokante frambozenparels, kokosnoot én haar iconische strik.

Studio Theater
Op een luifel en de menukaart wordt het concept "ijs met karakter" genoemd. Alle drie de opties kosten 6 euro per stuk. De foodtruck is de komende tijd te vinden tussen de overdekte winkelboulevard Studio 1 en het grote Studio Theater, in themadeel Production Courtyard.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be