Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland presenteert twee nieuwe nachogerechten van Willy Nacho

02-08-2022, 22.54 uur

In Toverland zijn sinds kort verschillende nieuwe nachogerechten verkrijgbaar. Daarvoor ging het Limburgse attractiepark in zee met de gespecialiseerde leverancier Willy Nacho. Bij horecalocatie Mañana in entreegebied Port Laguna staan nu loaded nacho's op het menu.

Bezoekers kunnen kiezen voor Sunny Tomato (6,75 euro) of Laguna Cheese (7,75 euro). Sunny Tomato bestaat uit nacho's met reguliere salsa, tomatensalsa, zure room en chipotlesaus. Bij Laguna Cheese worden de nacho's overgoten met kaasdip, jalapeño's, barbecuesaus en tomatensalsa.

"De varianten zijn ontwikkeld door Toverland, in samenwerking met Willy Nacho", vertelt een woordvoerder. Op een reclamebord wordt de merknaam van het externe bedrijf expliciet vermeld.

Donuts
De lekkernijen zijn te bestellen bij een balie aan de kant van themagebied Ithaka. De rest van het aanbod van Mañana blijft ongewijzigd: hongerige bezoekers kunnen op de andere uitgifteplekken nog gewoon terecht voor koffie, donuts, friet en snacks.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be