Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pleasure Beach Resort

Engels pretpark: 'Achtbanen zijn officieel beter dan seks'

31-07-2022, 13.56 uurBeeld: SC Creative Media

Je kunt beter een ritje in een achtbaan maken dan de liefde bedrijven. Dat beweert althans het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach. In een bericht op social media, ter gelegenheid van National Orgasm Day, meldt het attractiepark dat het berijden van rollercoasters "officieel beter dan seks" is.

Dat baseren de Britten op de hartslag die wordt bereikt tijdens de daad, in vergelijking met de hartslag die je ervaart in een achtbaan met de suggestieve naam The Big One. "Gegevens over hartslagen laten zien dat The Big One een orgasme overtreft", valt te lezen op de officiële Facebook-, Instagram- en Twitter-accounts van Pleasure Beach.

"148 hartslagen per minuut in vergelijking met de gemiddeld 117 hartslagen per minuut tijdens seks: het is een feit dat achtbanen je hart sneller laten kloppen." Bij de publicaties staan foto's van euforische mannen en vrouwen die een hoogtepunt lijken te bereiken. Opvallend genoeg heeft men de reactiemogelijkheid overal uitgeschakeld.

Topsnelheid
The Big One, geopend in 1994, is volgens het park 1675 meter lang en ruim 71 meter hoog. De topsnelheid zou bijna 137 kilometer per uur bedragen. National Orgasm Day werd in 2007 geïntroduceerd in Brazilië. Tegenwoordig staat de themadag jaarlijks op de kalender in onder meer Groot-Brittannië, Australië, de Verenigde Staten en Canada.

Meer Pleasure Beach Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be