Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Zomeravonden in Avonturenpark Hellendoorn dit jaar zonder vuurwerk

30-07-2022, 17.36 uur

Avonturenpark Hellendoorn moet deze zomer het vuurwerk missen. Normaal gesproken worden de avondopenstellingen in het zomerseizoen, de zogenoemde Zinderende Zomeravonden, afgesloten met een vuurwerkshow. Vanwege de droogte kan dat dit jaar niet doorgaan.

"In verband met extreme droogte hebben wij geen toestemming gekregen voor het organiseren van onze vuurwerkshow om 21.45 uur", laat het Overijsselse pretpark weten. Het is zo droog dat het risico op brand te groot zou zijn. Hellendoorn ligt in een bosrijke omgeving.

Het park is nog op zoek geweest naar een alternatief, blijkt uit een bericht van de directie op LinkedIn. Tot nu toe is er echter geen vervanger gepresenteerd.

Kinderdisco
De eerste Zinderende Zomeravond vond afgelopen woensdag plaats. Ook op de woensdagen 3, 10 en 17 augustus blijft Hellendoorn nog geopend tot 22.00 uur. Op het programma staan meet-and-greets, een kinderdisco en een stuntshow. De attracties in Dreumesland sluiten om 19.00 uur. Overige attracties gaan om 21.30 uur dicht, een half uur voor sluitingstijd.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be