Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen voegt actiefoto toe aan achtbaan Tweestryd

30-07-2022, 13.19 uur

Tweestryd, de achtbaan van Wildlands Adventure Zoo Emmen, is uitgerust met een actiefoto. Voortaan worden bezoekers gefotografeerd tijdens een ritje in de dubbele boomerang coaster. Bij de uitgang kunnen ze de afbeelding vervolgens digitaal aanschaffen.

Daarvoor heeft leverancier Image+ Digital schermen met betaalautomaten opgehangen. Voor 3 euro kan een foto naar een e-mailadres naar keuze verstuurd worden. Op een later moment moet het ook mogelijk zijn om een actiefoto ter plaatse te laten printen, vertelt een Wildlands-woordvoerster aan Looopings.

De attractie, gelegen in parkdeel Serenga, bestaat uit twee doodlopende banen van 20 meter hoog en bijna 223 meter lang. Een trein legt het traject vooruit en achteruit af. De topsnelheid bedraagt 60 kilometer per uur. Tweestryd opende in 2018.



Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be