Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
World of Dinos

World of Dinos duikt deze zomer op in Utrecht en Eindhoven

30-07-2022, 17.53 uurBeeld: @FrisoG

Dino-attractie World of Dinos is weer te bezoeken. Liefhebbers van dinosaurussen kunnen deze zomer terecht op twee verschillende plekken: de dino-expositie met levensgrote animatronics werd zowel opgebouwd in Utrecht als in Eindhoven.

In Utrecht is World of Dinos van zaterdag 2 juli tot en met zondag 7 augustus te vinden in de Jaarbeurs. Het Klokgebouw in Eindhoven huisvest de dino's van zaterdag 16 juli tot en met zondag 28 augustus.

Volwassenen betalen 21,50 euro voor een kaartje. Een kinderticket kost 19,50 euro. World of Dinos is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De entree sluit steeds om 14.00 uur.

Educatief
Vorig jaar kwam de educatieve trekpleister van Hillenaar Events naar Den Bosch en Den Haag. In februari 2022 vond de expositie nog plaats in Amsterdam. De wintereditie in Utrecht moest geannuleerd worden vanwege de toen geldende coronaregels.Meer World of Dinos
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be