Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Plotseling een nieuwe attractie op de Tilburgse kermis: Power Surge pakt laatste dagen mee

30-07-2022, 20.38 uurBeeld: TakeOff_F.

Op de grootste kermis van de Benelux heeft een wisseltruc plaatsgevonden. Bezoekers van de Tilburgse kermis kunnen sinds enkele dagen een ritje maken in de thrillride Power Surge. De heftige attractie werd in de nacht van woensdag op donderdag opgebouwd op het terrein.

Sinds donderdagmiddag is Power Surge in bedrijf. De attractie van exploitant Vallentgoed vervangt Zauber der Phantasie, een overdekt parcours met autootjes. De Duitse kinderattractie bleek niet te beschikken over de juiste papieren om in Nederland te kunnen draaien.

Daarop ging de organisatie op zoek naar een vervanger voor de open plek op de Besterdring, met succes. Power Surge kan op die manier nog het laatste weekend van het evenement meepakken. De Tilburgse kermis, die vorige week vrijdag van start ging, duurt nog tot en met zondag 31 juli.

Italiaans
Power Surge komt uit de fabriek van de Italiaanse firma Zamperla. De attractie bestaat uit een 16 meter hoge molen met zes draaiende armen waar steeds twee tollende gondels aan bevestigd zijn. In april vond de première plaats op de kermis in Den Haag.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be