Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Massale ruzie in hotel Europa-Park: lobby ontruimd vanwege pepperspray

28-07-2022, 23.59 uurBeeld: @PaulAndrewYoung

In één van de themahotels van Europa-Park zijn donderdagmiddag meerdere jongeren met elkaar op de vuist gegaan. Een ruzie in viersterrenhotel Colosseo ontaardde in een massale vechtpartij, waarbij ook met pepperspray werd gespoten. Twee personen raakten gewond, zo meldt de politie.

Daarnaast kregen 25 personen, die niet direct bij het conflict betrokken waren, last van hun ogen en luchtwegen. Alle slachtoffers moesten ter plekke behandeld worden door opgeroepen hulpdiensten. Na het incident werd de lobby van het hotel ontruimd. Ook zijn de kamers gelucht.

Het voorval vond rond 17.00 uur plaats. Volgens de politie is de aanleiding nog niet duidelijk. Toegesnelde agenten hebben de persoonsgegevens van de betrokkenen jongeren genoteerd. Ze worden verdacht van mishandeling. Het Duitse pretpark geeft zelf geen commentaar op de gebeurtenis.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be