Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen krijgt eindshow met lasers en vuurwerk

04-09-2013, 22.34 uur

Totaal onverwachts investeert Attractiepark Slagharen een flinke smak geld in een gigantische slotshow met lasers, muziek, lichteffecten, fonteinen, projecties, watergordijnen en vuurwerk.

In navolging van de Efteling en Disneyland krijgt Slagharen dit najaar een eigen avondspektakel. "We zijn er achter de schermen al jaren mee bezig", zegt een woordvoerder. "We willen iets neerzetten waarvan mensen écht onder de indruk zijn."

De show, die in het teken staat van de 50-jarige geschiedenis van het park, is vanaf 5 oktober vrijwel dagelijks te zien, steeds rond sluitingstijd. Ook de fontein bij de ingang en de grote zweefmolen worden onderdeel van de show. Bezoekers staan volgens Slagharen straks middenin de actie. 's Winters komt er speciale kerstversie.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be