Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Video: youtuber gepakt bij inbraak in Engels pretpark Alton Towers

29-07-2022, 12.11 uur

Een Britse youtuber is betrapt bij het binnendringen van pretpark Alton Towers in Engeland. De videomaker, die zichzelf Mizzy noemt, besloot het grootste attractiepark van Groot-Brittannië te betreden via een personeelsingang, zonder een kaartje te kopen. Via een terrein achter de schermen kwam hij in een souvenirwinkel terecht.

Op die manier wandelt hij het park probleemloos binnen, zo is te zien in een video van ruim achttien minuten. Het plezier is echter van korte duur. Beveiligers krijgen de youtuber en zijn compagnon al snel in de smiezen. In de wachtrij voor spinning coaster Spinball Whizzer worden de twee aangesproken door een bewaker.

In eerste instantie ontkent de knul dat hij iets fout gedaan heeft. Vervolgens ziet hij zijn kans schoon en zet hij het tot twee keer toe op een rennen. Een medewerker weet de youtuber uiteindelijk vast te grijpen, waarna meerdere beveiligers op hem duiken.

Verwijderen
De filmer krijgt de opdracht om alle beelden te verwijderen. Omdat hij stiekem kopieën had gemaakt, kon hij de video toch publiceren. "Ik heb zes maanden proeftijd en ik draag zes weken een enkelband", schrijft Mizzy op zijn YouTube-kanaal. Eerder deze maand flikte hij hetzelfde trucje al in zusterpark Thorpe Park. Ook daar werd hij gepakt.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be