Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium kondigt nieuw game-evenement Walibi Gaming aan

26-07-2022, 13.32 uur

Na Walibi Holland komt ook zusterpark Walibi Belgium dit jaar met een nieuw game-evenement. Van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus staat het Belgische pretpark in het teken van games als Fortnite, Rocket League, Trackmania en FIFA. Onder de noemer Walibi Gaming gaan enkele tientallen professionele gamers en streamers hun kunsten vertonen.

Dat gebeurt in het Tiki-Theater, de grote theaterzaal naast achtbaan Tiki-Waka. "Voor de gelegenheid wordt het Tiki-Theater omgetoverd tot een heuse e-sportsarena", laat een woordvoerder weten. Wie wil komen kijken, moet vooraf een plek reserveren. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Fans kunnen zich ook aanmelden om het op te nemen tegen één van de professionals.

Verder zorgt Walibi voor een Gaming Center van 1500 vierkante meter. Bezoekers krijgen daar de kans om onder andere Pokémon, Drone Soccer, Gran Turismo 7 en virtualreality-spellen te spelen. Er vinden ook meet-and-greets plaats. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus blijft het park geopend tot 22.00 uur. Op de andere dagen zijn bezoekers welkom tot 19.00 uur. De attracties zijn gewoon open.

2019
Walibi Holland organiseerde dit jaar een driedaags game-evenement met de naam Walibi Play. Daarvoor moesten bezoekers wel bijbetalen. Walibi Belgium had in 2019 al twee speciale Fortnite-avonden in het Tiki-Theater.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be