Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling neemt toiletten op parkeerterrein in gebruik

25-07-2022, 14.39 uur

Bezoekers van de Efteling kunnen nu ook gebruikmaken van toiletten op de parkeerplaats. Schuin tegenover entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen is een toiletruimte verschenen. Het gaat om het toiletblok dat voorheen op het Dwarrelplein stond.

De toiletunit is verplaatst en opnieuw aangekleed, met een nieuwe voorgevel en bebording. Er werd gekozen voor een eenvoudig uiterlijk met sobere kleuren, in de stijl van de rest van het entreegebied. Op de façade prijken drie posters.

De eerste toont een plattegrond met alle toiletten in het attractiepark. Op de tweede is een nostalgische illustratie van de Kleine Boodschap-kabouter uit het Sprookjesbos zichtbaar. Daarnaast hangt een reclame voor een app.

Servicegebouw
Voor de bouw van het Efteling Grand Hotel wordt het Dwarrelplein volledig opnieuw ingericht. Onlangs verdwenen onder meer een restaurant en de garderobe. Op dit moment wordt even verderop gewerkt aan een nieuw servicegebouw, waar bezoekers straks terechtkunnen voor bijvoorbeeld het huren van wandelwagens en rolstoelen.

Ook de garderobe, nu tijdelijk onderdeel van het Huis van de Vijf Zintuigen, zal daar over een tijdje worden ondergebracht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be