Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Blast in Walibi Holland tijdelijk dicht voor onderhoud

25-07-2022, 15.36 uur

Eén van de meest misselijkmakende attracties in Walibi Holland blijft tot nader order gesloten. De thrillride Blast staat sinds eind vorige week stil. Op de dagen ervoor traden al regelmatig technische problemen op. Voorlopig is de 22 jaar oude attractie buiten gebruik.

Er is sprake van ongeplande onderhoudswerkzaamheden, vertelt een woordvoerder van het pretpark aan Looopings. "We wachten momenteel op een onderdeel", legt hij uit. Blast is onderdeel van parkdeel Wilderness, samen met hybrid coaster Untamed. Afgelopen winter vond nog groot onderhoud plaats.

Het gaat om een top spin van het Duitse bedrijf Huss Park Attractions: twee armen met een schommelende bank die meermaals over de kop vliegt. Een vergelijkbare attractie in Avonturenpark Hellendoorn werd vorig jaar verwijderd. De top spin in Duinrell is ook al een tijdje dicht voor groot onderhoud.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be