Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park komt met videoserie met zonsopgangen in het attractiepark

22-07-2022, 20.59 uur

Europa-Park presenteert een reeks rustgevende video's met een zonsopkomst in het Duitse attractiepark. Op streamingplatform Veejoy is sinds kort de serie Guten Morgen Europa-Park te zien. Daarin wordt in beeld gebracht hoe het langzaam maar zeker licht wordt in Rust, het plaatsje waar het pretpark ligt.

De eerste aflevering, die bijna zeventig minuten duurt, toont hoe de zon opkomt in de IJslandse en Portugese themagebieden van Europa-Park. Fans zullen de silhouetten van lanceerachtbaan Blue Fire, houten achtbaan Wodan en waterachtbaan Atlantica SuperSplash herkennen. Op de achtergrond is het gefluit van vogels te horen.

"Volg hoe de ochtendzon het grootste pretpark van Duitsland met een magische gloed verlicht", luidt de omschrijving. "Een nieuw dag vol avontuur breekt aan." In toekomstige afleveringen komen onder andere waterwereld Rulantica en het historische restaurant Schloss Balthasar voorbij.

Disney+
Het idee is niet erg origineel: Disney+ kwam in 2020 al met de zogenoemde Disney Parks Sunrise Series. Die productie hanteert exact hetzelfde concept, maar dan in Walt Disney World in de Amerikaanse staat Florida.

Veejoy is de eigen streamingdienst van Europa-Park, te vinden op veejoy.de. Er hoeft geen abonnement voor afgesloten te worden, maar aan sommige video's zijn wel kosten verbonden. Guten Morgen Europa-Park is gratis te zien.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be