Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen heeft nu sportsbar in westernstijl: de Silver Dollar Bar

16-09-2022, 23.59 uur

Attractiepark Slagharen heeft vandaag een nieuwe horecalocatie geopend: een sportsbar in westernstijl. Dagbezoekers en vakantiegasten van het Overijsselse pretpark kunnen voortaan in de Silver Dollar Bar terecht voor drankjes, hapjes, spelletjes en het volgen van sportuitzendingen.

Het café bevindt zich in de Main Street, grenzend aan de recent gerenoveerde arcadehal Lucky Nugget. In een ver verleden was op die plek een souvenirwinkel te vinden. Er is een doorgang gecreëerd naar de vernieuwde spellenhal. Naast de bar wordt nog een grote nieuwe toiletruimte gerealiseerd.

Met de komst van de bar gaat een langgekoesterde wens van Slagharen in vervulling, zegt directeur Dave Storm. "Dit is echt een plek die we nog misten in ons park." Het interieur bestaat uit een samensmelting van klassieke en moderne elementen. Storm noemt het "western-chic". "Het is ouderwets gezellig, maar wel helemaal van deze tijd."

Formule 1
Op tv-schermen wordt bijvoorbeeld voetbal, basketbal of Formule 1 vertoond. Er staan banken en tafels die voorzien zijn van spelborden voor een potje dammen of Mens Erger Je Niet. Bovendien kan er gepoold worden. Doordat de bar langer open blijft dan de rest van het park, krijgen bezoekers de mogelijkheid om hun dagje uit te verlengen.

De officiële opening werd vanmiddag verricht door financieel directeur Erwin Westerveld, in het bijzijn van mascottes Randy en Rosie en een groep Slagharen-medewerkers. In principe is de Silver Dollar Bar vanaf nu geopend op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen, van 16.00 tot 22.00 uur. De openingsuren kunnen nog aangepast worden, bijvoorbeeld naar aanleiding van belangrijke sportwedstrijden die eerder beginnen.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be