Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling: Pagode weer de lucht in na weken van technische problemen

16-07-2022, 15.57 uurBeeld: @KBoodschap

De technische problemen bij de Pagode in de Efteling lijken opgelost te zijn. Na weken van storingen torent de Thaise tempel weer boven het attractiepark uit. Bezoekers kunnen vanaf vandaag opnieuw van het uitzicht genieten op 45 meter hoogte.

Wat er precies mis was met de attractie en hoe het mankement de afgelopen tijd verholpen is, kan een woordvoerder niet zeggen. Wel meldde de Efteling eerder al dat de onverwachte sluiting te maken had met de grote onderhoudsbeurt van de afgelopen maanden. De Pagode was vier maanden buiten gebruik voor een renovatie.

Daarbij zijn verschillende technische onderdelen van de attractie vervangen, waaronder de lagers. Ook werd het besturingssysteem vernieuwd, waardoor de capaciteit per vlucht met ruim 65 procent steeg. Op 28 juni vond de heropening plaats, maar al snel kwamen er storingen aan het licht. Op 2 juli werd duidelijk dat er sprake was van een hardnekkig probleem.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be