Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell presenteert dertig minuten durende theatershow in het zomerseizoen

17-07-2022, 14.36 uur

Duinrell vertoont voor het eerst in bijna drie jaar tijd weer een grote voorstelling in het Zomertheater. Vanaf vandaag kunnen bezoekers dagelijks kijken naar een komische illusieshow van de onhandige goochelaar Scott en zijn naïeve assistente Muriel. Ze noemen zichzelf "The Accidental Illusionists".

Duinrell spreekt over "een wervelende magieshow" met "hilarische stunts". De dertig minuten durende theatervoorstelling staat de rest van het zomerseizoen op het programma om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Er hoeven geen aparte tickets voor gereserveerd te worden.

Scott en Muriel zijn voor de vijfde keer te gast in het Wassenaarse attractiepark. In 2002, 2003, 2018 en 2019 verzorgden ze ook al de Zomershow van Duinrell. Het theater bevindt zich tussen frisbee Mad Mill en achtbaan Falcon. De afgelopen jaren stond de locatie 's zomers leeg vanwege de coronamaatregelen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be