Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Halloween Fright Nights 2022: Walibi geeft Eddie de Clown weer eigen gebied

12-08-2022, 21.48 uur

Eddie de Clown krijgt voor het eerst sinds 2019 weer een prominente plek tijdens de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Na twee seizoenen op de achtergrond geopereerd te hebben vanwege de coronacrisis, is de mascotte van het drukbezochte horror-evenement terug met een eigen gebied. Dat melden betrokkenen aan Looopings.

In 2017 en 2018 kwamen bezoekers van de Fright Nights de horrorclown tegen in Eddie's Area, waar shows en meet-and-greets plaatsvonden. In 2019 ging Walibi nog een stap verder met Eddie's Festival of Freaks: een entertainmentgebied met muzikale en acrobatische acts. Dat concept wordt in 2022 wederom van stal gehaald, maar dan op een andere locatie.

Eddie de Clown neemt zijn intrek op de oude plaats van scare zone Firepit, gelegen tegenover achtbaan Lost Gravity. Ook walkthrough Campsite of Carnage moet het veld ruimen. Het idee is om tussen alle gruwelijkheden door ook wat humor en amusement te bieden. Er wordt gezorgd voor een avondvullend programma met optredens van diverse artiesten én Eddie zelf.

Circusthema
Firepit en Campsite of Carnage waren al sinds 2014 onderdeel van de Halloween Fright Nights. Na acht jaar kiest Walibi dus voor een andere invulling. Waar Firepit voorheen in het teken stond van rednecks, wordt de Eddie-zone aangekleed in circusstijl.

Een woordvoerder van het pretpark kan het nieuws nog niet bevestigen. Eerder lekte al uit dat Walibi voor komend najaar werkt aan een nieuw spookhuis vormgegeven als een bloederige slachterij. Bezoekers worden als het ware opgehangen aan vleeshaken, waarna ze door een huiveringwekkend slachthuis worden getransporteerd.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be