Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris brengt pins uit van kunstwerken in Gardens of Wonder

15-07-2022, 13.45 uur

De tijdelijke kunstwerken in de Gardens of Wonder van Disneyland Paris worden vereeuwigd als souvenir. In het Disneyland Park zijn tijdens de viering van het dertigjarig jubileum thematuinen te vinden met kinetische kunstwerken, gebaseerd op Disney-figuren. Komend weekend verkoopt men pins met afbeeldingen van de tuinen.

Het gaat om drie exemplaren met een beperkte oplage van vijfhonderd stuks. Op de pins staan de tuinen met Assepoester, Stitch en Winnie de Poeh met Teigetje. Ze zijn zaterdag verkrijgbaar bij Thunder Mesa Mercantile Building, de grote souvenirwinkel in themadeel Frontierland.

Fans moeten wel diep in de buidel tasten: de bijzondere pins kosten 55 euro per stuk. Wie interesse heeft in de aankoop, kan vooraf een digitale reservering plaatsen via de externe app Lineberty.

Sculpturen
De abstracte sculpturen van de Gardens of Wonder werden begin maart geïnstalleerd rond Central Plaza, het plein tussen Main Street U.S.A. en het kasteel van Doornroosje. Er zijn tien verschillende tuinen met in totaal dertig figuren. De Franse benaming luidt Jardins Féériques.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be