Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand realiseert nieuwe meet-and-greet-plek in Afrikaans themagebied

15-07-2022, 18.24 uurBeeld: @cslkenny

Phantasialand heeft het Afrikaanse themadeel Deep in Africa de afgelopen maanden een flinke opknapbeurt gegeven. Er werd niet alleen een groot klimparcours gebouwd, maar ook een nieuwe meet-and-greet-locatie. Aan de rand van het gebied kunnen bezoekers nu een kijkje nemen in Kroka's Lodge.

Daar ontmoeten ze de groene draak Kroka, één van de mascottes van Phantasialand. Het Duitse pretpark wordt normaal gesproken vertegenwoordigd door zes verschillende draken, die de parkdelen Berlin, Fantasy, Deep in Africa, Mexico, Mystery en China Town vertegenwoordigen.

Sinds de start van de coronacrisis ontbraken de draken in Phantasialand. Kroka is de eerste mascotte die weer terugkeert. Voor hem werd een sfeervol hutje ingericht met Afrikaanse decoraties en Kroka-souvenirs. Een groot scherm bij de ingang toont of de draak aanwezig is. Daar zijn ook wachttijden van omliggende attracties zichtbaar.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be