Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Peuter gewond door vallend reclamebord Efteling

28-08-2013, 18.16 uur | ReactiesBeeld: Erik Haverhals

Een onoplettend jongetje van anderhalf jaar oud is vanavond gewond geraakt in de Efteling toen hij tegen een inklapbaar houten reclamebord aan liep.

Het bord viel om en kwam op de peuter terecht, die volgens oogetuigen bijna vijf minuten buiten westen was. Er werden drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen, al bleek de helikopter achteraf niet nodig.

Het incident gebeurde bij een eettentje naast Fata Morgana. De peuter is met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. Daar ligt hij nog ter observatie.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be