Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris presenteert vuurwerk- en droneshow rond Franse Disney-films

15-07-2022, 11.50 uurBeeld: DLPReport

Disneyland Paris heeft een nieuw vuurwerkspektakel ontwikkeld ter gelegenheid van Quatorze Juillet, de nationale feestdag van Frankrijk. Bezoekers van het Disneyland Park konden donderdag 14 juli na sluitingstijd kijken naar een gigantische muzikale vuurwerkshow, die ongeveer tien minuten duurde.

Voor de soundtrack werd teruggegrepen op Franse Disney-films: The Aristocats, Beauty and the Beast, The Hunchback of Notre Dame en Ratatouille. De feestelijke voorstelling was te zien na afloop van het dagelijkse avondspektakel Disney Illuminations en droneshow Disney D-Light.

Bijzonder was dat de drones van Disney D-Light ook gebruikt werden bij het vuurwerk. In plaats van Disney-logo's vormden de onbemande vliegtuigjes dit keer Franse symbolen, zoals de Eiffeltoren. Verder werd themagebied Main Street U.S.A. verlicht in de kleuren van de Franse vlag. Mickey en Minnie Mouse zwaaiden bezoekers uit in hun Franse outfits.

Twee jaar
De afgelopen twee jaar gingen de festiviteiten rond 14 juli in Disneyland niet door vanwege de coronabeperkingen. Nu de maatregelen zijn opgeheven, draait het entertainmentprogramma weer op volle toeren. Daar hoort dus ook het extra vuurwerk op Quatorze Juillet bij.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be