Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familypark

Looopings toont nu ook wachttijden van Oostenrijks pretpark

12-08-2022, 13.40 uur

Aan de pagina met actuele wachttijden op Looopings is opnieuw een pretpark toegevoegd. Vanaf nu zijn de wachttijden voor de attracties in het Oostenrijkse Familypark online te bekijken. De gegevens, afkomstig uit de officiële Familypark-app, wordt tientallen keren per uur automatisch bijgewerkt.

Familypark ligt in de gemeente Sankt Margarethen, onderdeel van deelstaat Burgenland. De bestemming is eigendom van parkengroep Compagnie des Alpes, bekend van bijvoorbeeld Walibi Holland, Walibi Belgium en Parc Astérix.

Het attractiepark telt zo'n dertig attracties, waaronder drie rollercoasters. Onlangs opende Biberburg, een 17 meter hoge waterbaan met een draai-element.

Downloaden
Op looopings.nl/wachten worden de wacht- en showtijden van tientallen verschillende Europese attractieparken inzichtelijk gemaakt. Dankzij de overzichtelijke pagina's is het voor pretparkfans niet meer nodig om voor elk park een aparte app te downloaden.

Hoe accuraat de getoonde tijden zijn, is afhankelijk van de registratiesystemen van de parken zelf. Looopings heeft daar geen invloed op.

Meer Familypark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be