Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland geeft medewerkers 'betoverbonus' in het hoogseizoen

16-07-2022, 17.28 uur

Medewerkers van Toverland krijgt deze zomer een bonus als blijk van waardering. Voor elk gewerkt uur tijdens het hoogseizoen ontvangen werknemers 1 euro bruto extra. Het Limburgse attractiepark, dat kampt met een aanhoudend personeelstekort, spreekt over een 'betoverbonus'.

Vorig jaar kondigde de directie dat extraatje na afloop van het hoogseizoen aan. Nu wordt de bonus al op voorhand toegezegd. De directie noemt het aankomende zomerseizoen in een interne memo "uitdagend". "Juist nu we minder collega's op de planning hebben staan, is het van belang om samen één te zijn."

De bonus, die per maand uitbetaald zal worden, geldt voor iedereen die bij Toverland in loondienst is en voldoet aan de afgesproken beschikbaarheidseisen. "We weten dat dit een wereldprestatie van het Toverteam gaat worden."

Cocktails
Vanaf vandaag tot en met zondag 4 september is het park in Sevenum dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur onder de noemer Summer Feelings. Bezoekers worden onder meer vermaakt met extra entertainmentacts. Entreegebied Port Laguna blijft tot 22.00 uur toegankelijk voor cocktails en andere drankjes.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be