Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Efteling knipoogt al naar nieuwe attractie Danse Macabre op parkplattegrond

12-07-2022, 11.05 uur

Oplettende Efteling-bezoekers kunnen alvast een verwijzing naar de nieuwe attractie Danse Macabre spotten op de huidige plattegrond. Op de officiële kaart van het attractiepark is deze maand een subtiel onderdeel toegevoegd bij het Spookslot, de attractie die binnenkort plaatsmaakt voor Danse Macabre.

Bij de uitgang van het Spookslot is nu een zwarte kat zichtbaar. De mysterieuze kat lijkt een belangrijke rol te gaan spelen in Danse Macabre. Het dier - met twee verschillende kleuren ogen - kwam al voor op het eerste officiële ontwerp en in een griezelige aankondigingsvideo.

De Efteling-plattegrond wordt getekend door Jeroen Verheij, tevens de hoofdontwerper van Danse Macabre. Het is niet voor het eerst dat hij een grapje verwerkt op de kaart. Wie inzoomt op de grafzerken voor het Spookslot, ziet bijvoorbeeld IJzige IJsbrand staan: een oude entertainmentact van Verheij.

Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be