Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Marvel-actrice Brie Larson verrast medewerkers Disneyland Paris

11-07-2022, 17.59 uur

De medewerkers van het nieuwe Marvel-gebied Avengers Campus in Disneyland Paris stonden afgelopen weekend oog in oog met een wereldster. Personeelsleden dachten dat ze meededen aan een Marvel-quiz. Bij het geven van één van de antwoorden kwam plotseling actrice Brie Larson ten tonele.

Ze speelt de rol van Captain Marvel in de Marvel-superheldenfilms. In een YouTube-video is te zien hoe Disney-medewerkers verbaasd en verrast reageren als Larson achter een doek vandaan komt.

De Amerikaanse actrice heeft de aanwezige cast members gefeliciteerd met de opening van de Campus. Uiteindelijk poseerde ze samen met hen voor een groepsfoto. In het filmpje bedankt ze alle Disney-werknemers voor hun harde werk.

Academy Award
Larson heeft onder meer een Academy Award, een Golden Globe Award en een Primetime Emmy Award op haar naam staan. Voor Disneyland Paris nam ze nieuwe scènes op als Captain Marvel. Die worden gebruikt in de attractie Avengers Assemble: Flight Force.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be