Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Ruzie tussen bezoekers Attractiepark Slagharen mondt uit in vechtpartij

11-07-2022, 16.05 uur

In Attractiepark Slagharen zijn zondag twee gezinnen met elkaar op de vuist gegaan. De gezelschappen kregen rond sluitingstijd ruzie bij lanceerachtbaan Gold Rush. Bij de uitgang van de attractie sloeg de vlam in de pan. Er ontstond een woordenwisseling, die al snel uitmondde in een vechtpartij.

De politie meldt dat daarbij een man en een vrouw zijn mishandeld. De man raakte dusdanig gewond dat hij ter controle afgevoerd moest worden naar het ziekenhuis. Hoe het nu met hem gaat, is niet duidelijk. Een 35-jarige man uit Schijndel werd opgepakt.

Volgens een woordvoerster van het Overijsselse pretpark had de ruzie te maken met voordringen in de wachtrij. Eén van de betrokken komt op Facebook met een lang relaas over de gebeurtenis. Daarin bevestigt ze dat haar 12-jarige nichtje tegen de regels in heeft voorgedrongen bij een andere groep. Vervolgens zat iemand aan de billen van het meisje, aldus de vrouw.

Bloed
Toen haar man na afloop van een ritje verhaal ging halen bij het andere gezin, werden er over en weer klappen uitgedeeld. "Ik zag dat die vrouw hem in zijn gezicht sloeg", staat in het Facebook-bericht. "Dus mijn bloed kookte over en ik heb haar geslagen. Ik geef toe, had ik misschien niet moeten doen, maar was puur uit reactie."

De vrouw beschrijft verder hoe ze is aangevlogen en op de grond is gegooid. Ook zou er met een vuist in haar gezicht zijn geslagen. Even later arriveerde de politie. "Mijn man is meegenomen. Ik krijg geen informatie waar hij heen wordt gebracht of wat er gaat gebeuren." Slagharen heeft het gezin naar verluidt een parkverbod van vijf jaar opgelegd.

Meldpunt
Vanwege het incident wordt er een melding gemaakt bij Veilig Thuis, een meldpunt rond huiselijk geweld en kindermishandeling. "En dat boeit me niet eens, want ze moeten durven mijn kinderen weg te halen", zegt de strijdlustige vrouw. "En eerlijk, wij zullen wel schuld hebben en dat interesseert me gewoon echt niet. Ik laat het zeker niet hierbij zitten."

Ze spreekt over een "omgekeerde wereld". "Ook al drong ze voor, wat niet mag, wil niet zeggen dat hij het recht heeft haar in de kont te knijpen", luidt het oordeel over de man die aan haar nichtje zou hebben gezeten.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be