Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Video: Nederlandse youtuber gaat honderd glijbanen af in 24 uur

11-07-2022, 17.03 uur

Is het mogelijk om van honderd verschillende glijbanen te glijden in 24 uur? Youtuber Stefan de Vries heeft onlangs een poging gewaagd. In een video is te zien hoe hij in korte tijd een heleboel speeltuinen, waterparadijzen en pretparken bezoekt om aan honderd glijbanen te komen.

Onder andere Speelpark Oud Valkeveen, Linnaeushof, Duinrell en een vestiging van Center Parcs komen voorbij. De reis begint bij Center Parcs-waterpark Aqua Mundo, waarna de teller op tien glijbanen staat. Later blijkt voornamelijk Duinrell een handige locatie, dankzij de vele glijbanen in het Tikibad én in een nabijgelegen speeltuin.

"De lengte van de glijbaan maakt niet uit en wat voor soort glijbaan maakt ook niet uit; waterglijbaan, speeltuinglijbaan, alles telt", legt De Vries uit. "Als het maar honderd verschillende glijbanen zijn binnen de tijd."

Gelukt
Volgens de videomaker is het uiteindelijk gelukt om in 24 uur de honderd glijbanen af te vinken, al valt dat uiteraard niet te controleren. In een dag tijd werd de video bijna 223.000 keer bekeken. De Vries heeft meer dan 800.000 YouTube-abonnees.Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be