Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Vrouw in elkaar geschopt om botsautoruzie in Drievliet

27-08-2013, 16.17 uur | Reacties

Een ladderzatte agressieve vader heeft gistermiddag in Drievliet een onschuldige vrouw in elkaar geschopt. Hij was woedend omdat de zoon van het slachtoffer eerder die dag tegen zíjn kleinzerige huilende zoontje was gereden bij de botsauto's. De man had de botsende jongen ook al een klap in zijn gezicht verkocht. De politie heeft hem gearresteerd en meegenomen. De afgetakelde moeder is afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens medewerkers komt haar verstandelijk beperkte zoon wekelijks in het pretpark, vaak speciaal voor de botsauto's.

Meer Familiepark Drievliet
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be